Felhasználó
|
csá rosti Most itt laksz, vagy csak a nyaralótok, vagy a hálózsákod ez az eszköz? csá rosti Most itt laksz, vagy csak a nyaralótok, vagy a hálózsákod ez az eszköz? Nem, ez az én pót nyaralóm |
Felhasználó
|
akkor az 1 számú nyaralód egy négy darabos?
[20:33:36] Gyozo15: Hülye vagyok mint a segg :$
|
Felhasználó
|
XDD (tizkariika)
|
Felhasználó
|
snowi [20:33:36] Gyozo15: Hülye vagyok mint a segg :$
|
Felhasználó
|
hallod annyi pénzem lenne nagyivbe ténnék arra hova parkolok xD
:3 maj még rakok ki :3 Legutóbb szerkesztve ATINTOR-a-RÉMED által. |
Felhasználó
|
Itt egy kis mulatság!
[img][/img] [img][/img] Snow cigizel? [img][/img] Legutóbb szerkesztve [R]ostos által. |
Felhasználó
|
snowi Nagyon nagy!!!! Persze köszi hogy nem azt tetted ki ahogy Alonsóóóó leparkolt. " Snow cigizel? " Ja. Kék Sophiane a kedvenc. Hó végén meg mezitlábas újságból sodrott... Nem a vicctopicba való, mert halálosan komoly, de szerintem csak az erős akaratúak dohányoznak. Mivel 720Ft egy dobozzal, ehhez kell erős akarat minden nap megvenni. Ki akarnak törvényileg tiltani már minden honnan, és mégis szívod, szóval ehhez is kell akarat. Halálos fenyegetéseket, impotencia öregbőr stb írnak rá és mégis szívod. Az asszony is morog érte, mégis szívod. Szóval ehhez kell az akaraterő! A leszokás a gyengék fegyvere..... Legutóbb szerkesztve SnowFlake által. Aki a FERRARIT szereti rossz ember nem lehet!
|
Felhasználó
|
És csak méf drágább lesz a cigi
[20:33:36] Gyozo15: Hülye vagyok mint a segg :$
|
Felhasználó
|
hallod rajtam mulna 5000-ret kérnék egy dobozért
ugyis lenne aki megvné mert anyira szüksége van rá na igy a buli lejönni a hegyröl xD Legutóbb szerkesztve ATINTOR-a-RÉMED által. |
Felhasználó
|
Tuti cigit árulnék én is ha 5000-ért vinnék mint a cukrot.
Bár szerintem a füves cigi dobozáért lehet most is adnának annyit, meg néhány évet bónuszban. Aki a FERRARIT szereti rossz ember nem lehet!
|
Idézet